Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
NASTAVLJA SE PROJEKT DOVRŠETKA ŠKOLSKO-SPORTSKE DVORANE VRIJEDAN 5,8 MILIJUNA KUNA

Stiglo šest ponuda za radove na dvorani u Velikoj Pisanici

Foto: Bjelovarsko-bilogorska županija
Nužna energetska obnova povisila je cijenu cijelog projekta, istaknuo je bjelovarsko-bilogorski župan pri obilasku dvorane

U tijeku je natječaj na kojem se bira izvođač radova za projekt dovršetka školsko-sportske dvorane u Velikoj Pisanici, odnosno u tijeku je pregled i ocjenjivanje pristiglih ponuda. Na natječaj za projekt čija procijenjena vrijednost iznosi 5,8 milijuna kuna pristiglo je šest ponuda. Nakon odluke o odabiru izvođača radova počet će se s radovima kako bi se ostvarilo željeno, a to je da se školsko-sportska dvorana stavi u funkciju.

Temelji nove Glazbene škole Bjelovar postavljeni su, a radovi napreduju brže od očekivanog Temelji nove Glazbene škole Bjelovar postavljeni su, a radovi napreduju brže od očekivanog

– Od 2010., kada je roh-bau izvedba ove trodijelne školsko-sportske dvorane napravljena, bilo je niz pokušaja da se ona dovrši, ali sada smo i dočekali da krenemo s javnom nabavom koja je u postupku, a uskoro očekujemo i početak izvođenja radova na ovoj dvorani – naglasila je ravnateljica OŠ Velika Pisanica Ivana Haić. U suradnji Bjelovarsko-bilogorske županije, Općine Velika Pisanica i Osnovne škole Velika Pisanica tako će se podići i društveni standard na području općine Velika Pisanica,  na radost svih mještana. – Kada sam prije osam godina preuzeo Županiju, nijedna škola nije bila u fazi obnove ili dogradnje. Imali smo i dvije školsko-sportske dvorane za koje se otplaćivao kredit, a nikada nisu dovršene.

Županija i dalje otplaćuje kredit za dovršetak ove dvorane i vrijeme je da se cijela priča privede kraju. Nužna energetska obnova povisila je cijenu projekta, ali mi to možemo napraviti i očekujemo da potpisom ugovora konačno riješimo i taj problem koji smo naslijedili od prijašnjih vlasti – istaknuo je prilikom obilaska dvorane župan Damir Bajs.