Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
NATJEČAJ DO 30. STUDENOG

Stipendije Grada Slatine za učenike i studente

Ilustracija
Foto: Pixabay
Ovisno o kategoriji, stipendije iznose 200 ili 1000 kuna

Grad Slatina dijeli stipendije učenicima i studentima sa svog područja za školsku godinu 2020./2021. Objavljen je, tako, natječaj za stipendije studentima koji su se opredijelili za deficitarna zanimanja, zatim za sportske stipendije učenicima osnovnih i srednjih škola te studentima, a stipendije će dobiti i sedam darovitih studenata u iznosu od 1000 kuna mjesečno.

ŽUPANIJSKI NATJEČAJ Stipendije za buduće medicinske sestre i liječnike

Nakon provedenog javnog natječaja, po tri sportske stipendije dodjeljivat će se učenicima osnovne i srednje škole u iznosu od 200 kuna mjesečno te po 1000 kuna studentima.

Studentske stipendije za studente koji se školuju za deficitarna zanimanja dodjeljivat će se u iznosu od 1000 kuna mjesečno, a ostvarit će ju moći po jedan student koji se školuje za zvanje doktora medicine, zatim budući magistar edukacije matematike, magistar logopedije, magistar edukacijske rehabilitacije, magistar inženjer građevinarstva i magistar farmacije.

ASFALITIRANA ULICA D. DOMJANIĆA Lakši pristup kućama, veća kvaliteta života

Natječaj je otvoren zaključno do 30. studenog ove godine, do kada učenici i studenti trebaju podnijeti zahtjev sa svom potrebnom dokumentacijom. Natječaji i dodatne informacije dostupni su na službenoj web-stranici Grada Slatine.