Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
ASFALITIRANA ULICA D. DOMJANIĆA

Lakši pristup kućama, veća kvaliteta života

Foto: Mihaela Feldi
Gradonačelnik je sa suradnicima obišao asfaltiranu cestu

Tijekom cijele godine intenzivno se radi na sanaciji i asfaltiranju ulica u Slatini, osobito onih u brdskom dijelu grada, a završeni su i radovi na asfaltiranju ceste u Ulici Dragutina Domjanića, vrijedni gotovo 349.000 kuna.

NOVA IGRALA Uređuju se dječja igrališta

– Djelatnici Slatina koma sanirali su 350 metara te ulice i tako građanima osigurali kvalitetniji pristup njihovim domovima, osobito zimi – kazao je direktor Slatina koma Sanjin Hmelik, koji je s gradonačelnikom Denisom Ostrošićem i suradnicima obišao asfaltiranu cestu.

Gradonačelnik je najavio da Grad u sljedećem periodu planira sličnim projektima obuhvatiti još nekoliko ulica u Slatini.

Održani 26. Dani Milka Kelemena u Slatini Suradnja s vrhunskim umjetnicima u spomen na velikog skladatelja

– Nešto zahtjevniji posao očekuje nas u Ulici Mirka Jirsaka, koja se projektira. Koordiniramo s planom aglomeracije, što znači da ne želimo preklopiti radove s ulicama koje će u sljedeće tri godine dobiti novu kanalizacijsku i/ili vodovodnu mrežu, odnosno njihovu rekonstrukciju. No, u svakom slučaju, nastavit ćemo istim tempom poboljšavati život građanima – poručio je Ostrošić.

Direktor Hmelik istaknuo je i da se zimska služba Slatina koma intenzivno priprema za zimsko razdoblje te je počeo remont vozila, a nadopunjava se i oprema.