Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Našička bolnica

Stiže robot koji u dva sata dezinficira svaki prostor

Foto: Grad Našice
Grad Našice donirao je 84.281 kunu našičkoj bolnici za nabavku tzv. robota za dezinfekciju

Grad Našice donirao je 84.281 kunu našičkoj bolnici za nabavku tzv. robota za dezinfekciju. Riječ je o vrlo efikasnom uređaju koji u roku dva sata dezinficira svaki kontaminirani prostor, uništava bakterije, plijesni i viruse, uključujući i opasni COVID-19.

Izvrsna suradnja Osječko-baranjske županije i Grada Našica Čak 45 milijuna kuna ulaže Županija u Našice: radovi na bolnici, školama, Domu zdravlja...

– Grad Našice i dalje stoji iza naše ustanove, kao i niz drugih pravnih i privatnih osoba koje su u ovo vrijeme, kada je to najpotrebnije, pokazali veliku solidarnost trenutačno najbitnijoj ustanovi u gradu – zahvalio je ravnatelj bolnice dr. Hrvoje Šimić.

Gradonačelnik Josip Miletić zahvalio je zaposlenicima našičke bolnice i Doma zdravlja, te posebno ravnatelju Šimiću na inicijativi za nabavku opreme potrebne za dezinfekciju prostora. Istaknuo je kako su uvijek pomagali bolnici te da će to činiti i u budućnosti.

– Važno je naglasiti kako pristižu brojne donacije u našu bolnicu ovih dana. Zahvaljujem svima koji su prepoznali rad naše bolnice te pomažu brojnim donacijama. U ovim kritičnim trenucima vidi se kolika je solidarnost i kolika je velika potpora koju naše institucije imaju i od tvrtki i od vrijednih i dobrih ljudi koji pomažu i gradu i bolnici – poručio je Miletić.

Uništava sve mikroorganizme, viruse i bakterije Jedinstveni robot pomaže sisačkoj bolnici u borbi s koronavirusom