Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Najava spektakla

Stižu letjelice iz jedanaest država

Airshow u Varaždinu
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
Ulaznice je u pretprodaji moguće kupiti putem sustava Eventim po cijeni od 35 kuna, dok će u dane mitinga stajati 45 kuna

U Gradskoj vijećnici predstavljen je program Međunarodnog aeromitinga CIAV 2018. koji će se održati 21. i 22. srpnja na varaždinskom aerodromu. Na jednoj od najatraktivnijih zrakoplovnih priredbi u ovom dijelu Europe nastupit će više od pedeset letjelica iz 11 država. Zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar čestitao je Aeroklubu Aerodrom Varaždin na odličnoj organizaciji aeromitinga u čiju pripremu je aktivno uključen i Grad Varaždin.

– Organizaciju CIAV-a Grad je sufinancirao sa 185.000 kuna, a pomažemo i u provedbi cijele manifestacije u suradnji s gradskim tvrtkama Parkovi, Čistoća i Gradska tržnica. Varaždin ima dugu zrakoplovnu tradiciju, a na ovogodišnjem aeromitingu bit će obilježena i 50. obljetnica aerodroma – rekao je zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar. Varaždinski aerodrom za posjetitelje će biti otvoren već od 8 sati, a do 11 sati moći će se razgledati zrakoplovi na aerodromskoj stajanci.

Pokraj aerodroma bit će osiguran dovoljan broj besplatnih parkirnih mjesta. Ulaznice je u pretprodaji moguće kupiti putem sustava Eventim po cijeni od 35 kuna, dok će u dane mitinga stajati 45 kuna. Djeca do 15 godina moći će ući besplatno.

Ivan Čehok Veliko priznanje Svjetska banka: Varaždin je najatraktivniji za poslovanje