Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Prijave traju do 30. ožujka

Sudjelujte na izložbi bučina ulja u Varaždinu

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
Uzorci se dostavljaju u količinama jedne boce od 0,25 l i jedne od 0,5 l, i to u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama za ocjenjivanje bučina ulja

U tijeku su prijave za desetu izložbu bučina ulja sjeverozapadne Hrvatske i treću međunarodnu izložbu bučina ulja Alpe-Jadran koju zajednički organiziraju Varaždinska, Zagrebačka, Međimurska i Krapinsko-zagorska županija te Grad Zagreb.

Održan “kick-off” sastanak Županija će biti pripravna na svaku katastrofu

Izložba bi se trebala održati 23. svibnja u Varaždinu, a svi zainteresirani izlagači iz Zagrebačke županije mogu se prijaviti za sudjelovanje do 30. ožujka. Varaždinska županija domaćin je ove izložbe kojom se nastoji, kao i prijašnjih godina, prezentirati i popularizirati bučino ulje. Zagrebačka županija zato poziva sve zainteresirane proizvođače sa svog područja da se prijave, a sve podatke o prijavama i uvjetima mogu pronaći na web-stranicama Županije.

Prikupljanje uzoraka ulja planira se održati u ponedjeljak 6. travnja između 8 i 13 sati u prostorijama Zagrebačke županije, odnosno Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo u sobi 33 u Ulici grada Vukovara 72/V u Zagrebu. Da bi se spriječilo širenje koronavirusa prilikom ulaska u prostorije Županije, svi su dužni dezinficirati ruke, a ulazak u službene prostorije bit će organiziran postupno kako se ne bi stvarale gužve.

Također, službenici Zagrebačke županije dužni su komunicirati bez fizičkog kontakta. Uzorci se dostavljaju u količinama jedne boce od 0,25 l i jedne od 0,5 l, i to u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama za ocjenjivanje bučina ulja te se ostavlja i jedna boca ulja s etiketom proizvođača ulja u svrhu izlaganja i degustacije na izložbi.

Zagrebačka županija Potpisani ugovori Vatrogasci, Crveni križ, HGSS dobili 4,2 milijuna kn

Ispunjeni prijavni obrazac treba se dostaviti najkasnije do 30. ožujka 2020. godine na e-mail: m.bacanek@zagrebacka-zupanija.hr ili poštom na adresu Zagrebačka županija, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, Zagreb.