Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Varaždin

'Sudski spor mogao bi trajati i do deset godina'

Damir Habijan
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
Predsjednik Gradskog vijeća Varaždina Damir Habijan smatra da je najbolje rješenje ovo na koje se odlučio i GV, a to je da se godinu dana pokušaju mirnim putem riješiti oba postupka, ugovori s T7 grupom i Zajednicom ponuditelja

Predsjednik Gradskog vijeća Varaždina Damir Habijan komentirao je problem zbrinjavanja bala smeća. Trenutačno postoje dva valjana ugovora.

Izbjeglice Kampanja za izbjeglice Programiranjem do posla i lakše integracije

– Na žalost, ono što nas je zateklo i što nismo znali u predizbornoj kampanji jest to da smo prošle godine dobili odluku Vrhovnog suda da ugovori s T7 grupom nisu ništetni. Ako nastavimo postupak ponovno pred prvostupanjskim sudom, izgledi za Grad nisu najbolji, ali će spor sigurno trajati sedam do deset godina, a u tom razdoblju mi te bale nećemo ni "pipnuti" – kazao je Habijan.

Po njemu, bolje je rješenje na koje se odlučilo i Gradsko vijeće, a to je da se godinu dana pokušaju mirnim putem riješiti oba postupka, ugovori s T7 grupom i Zajednicom ponuditelja.

– To je, po mojem mišljenju, jedino rješenje, najbolje za Grad i građane, i bilo koju stranu – zaključuje. 

Istok Rodeš na prijmu kod gradonačelnika Prijam za Istoka Rodeša Grad za skijaša izdvojio 100.000 kuna    Šetnja na Korzu Završila akcija Turističke zajednice Nagrađeni ljudi koji su ključ uspjeha u razvoju turizma