Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
novi sadržaji

Summer sport games kao finale Ljeta na Platku

Platak
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Otvorena je i nova trim staza dužine 2.2 km sa spravama za vježbanje

Zamjenik župana Marko Boras Mandić, direktor Goranskog sportskog centra Alen Udovič te stručni suradnik za sport i odnose s javnošću GSC-a Davorin Klobučar predstavili su nove sadržaje RSRTC Platak. Otvorena je nova trim staza dužine 2.2 km s postavljenim spravama za vježbanje, a pogodna je svim uzrastima.

Boras Mandić istaknuo je kako Platak raste iz dana u dan, te da ljetna sezona polako postaje jača od zimske.

"Prošli vikend se nije moglo naći slobodno mjesto na parkingu, a ovaj vikend će to biti i nadmašeno", dodao je zamjenik župana te zaključio kako će nova trim staza definitivno privući još veći broj posjetitelja, izvijestili su iz županije

Škola Hreljin BAKAR Otvorena nova školska sportska dvorana

U centru je postavljen defibrilator, a djelatnici su obučeni za njegovu primjenu čime je napravljen veliki iskorak u sigurnosti posjetitelja Platka. Postavljene su WC kabine za invalidne osobe, a osigurani su i uređaji za pronalaženje unesrećenih osoba koje je moguće unajmiti na dnevnoj razini. 

Predsjednik Saveza sportske rekreacije 'Sport za sve' PGŽ Mladen Pokrajčić i tajnik Dalibor Korenić najavili su posljednju ovogodišnju manifestaciju Ljeta na Platku 'Summer Sport Games' koja se održava pod pokroviteljstvom PGŽ u nedjelju s početkom u 10 sati. Istaknuli su da je manifestacija osmišljena s namjerom poticanja što većeg broja stanovništva na bavljenje sportskom rekreacijom. Posebno ih veseli sve veći broj obitelji koje se samoinicijativno uključuju u programe. Aktivnosti su metodički osmišljene kao obiteljski programi prilagođeni mogućnostima za sve sudionike. 

Župan Zlatko Komadina Primorsko-goranska županija Nepovratnih sedam milijuna eura za 10 projekata