Izbornik
Naslovnica Županije Koprivničko-križevačka
cikloturizam u križevcima

Svečano otvorene pješačko-biciklističke staze

Foto: Grad Križevci
Zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško predstavio je planove za daljnji razvoj cikloturističke infrastrukture u Križevcima, što se prije svega odnosi na uređenje biciklističkih staza u centru grada

U Križevcima je svečano otvoreno novih 4,35 kilometara biciklističkih staza namijenjenih prvenstveno najmlađima. Ove staze ujedno su dio šire priče razvoja turističke infrastrukture grada.

Nova kampanja Križevački sunčani krovovi ponovno sjaje

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren u svojem je obraćanju naglasio važnost projekta za razvoj cikloturizma u županiji, kao i za građane Križevaca koji će koristiti novoizgrađenu infrastrukturu. Kao poseban uspjeh istaknuo je činjenicu da je projekt ukupne vrijednosti preko 12.000.000 kuna financiran gotovo u potpunosti vanjskim izvorima financiranja, ali je naglasio i spremnost županije da u budućnosti također ulaže u projekte razvoja cikloturizma.

Direktorica Turističke zajednice Grada Križevaca Olinka Gjigaš istaknula je kako uz Grad Križevci koji ulaže veliki trud u izgradnju turističke infrastrukture i promociju cikloturizma, podršku pruža i Turistička zajednica, posebice u dijelu označavanja biciklističkih ruta, izrade karata i općenito promocije cikloturističkih mogućnosti u Križevcima.

Besplatna prijava Križevci pokreću Sajam cvijeća

Zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško predstavio je planove za daljnji razvoj cikloturističke infrastrukture u Križevcima, što se prije svega odnosi na uređenje biciklističkih staza u centru grada te obnovu biciklističke staze u Ulici Nikole Tesle.