Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
Predstavljen program 21. Dalmatinske šansone

Talijanske kancone uvod u nove dalmatinske hitove

Večer Dalmatinske šansone
Foto: Grad Šibenik
Večeri dalmatinske šansone održat će se na Trgu Republike Hrvatske 17. i 18. kolovoza u Šibeniku, a festival će izravno prenositi CMC televezija

 Program ovogodišnjeg 21. izdanja Dalmatinske šansone u Šibeniku najavljen je na konferenciji za medije, a predstavili su ga direktori festivala Branko Viljac i Dušan Šarac. Večeri dalmatinske šansone održat će se na Trgu Republike Hrvatske 17. i 18. kolovoza u Šibeniku, priopćili su iz gradske uprave.

Obnova škole Juraj Šižgorić Projekt vrijedan 6,4 milijuna kuna Grad Šibenik kreće u energetsku obnovu OŠ Jurja Šižgorića

Na konferenciji je nazočio zamjenik gradonačelnika Paško Rakić koji je iskazao podršku Šansoni.

- Vjerujem kako će i ove godine Dalmatinska šansona iznjedriti nove glazbene hitove. Riječ je o jednom od najprepoznatljivijih šibenskih festivala - kazao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

Prvog dana festivala, 17. kolovoza, održat će se Večer talijanske kancone, dok će se finalna večer održati 18. kolovoza 2018. na kojoj će biti izvedeno 25 skladbi.

Ovogodišnji festival Dalmatinske šansone izravno će prenositi CMC televizija s čijom je glazbenom urednicom Nikolinom Mazalin potpisan jednogodišnji ugovor.

Kao popratni program, u srijedu 15. kolovoza na tvrđavi Barone s početkom u 21.30 bit će prikazan dokumentarac autora Željka Petreša  '20 godina Dalmatinske šansone Šibenik', a potom će nastupiti pariška grupa So Vermeilleux koja izvodi klasike francuske šansone na nov način.

Logo TZ grada Šibenika Objedinili dva spomenika Novi logo Turističke zajednice grada Šibenika štule Crikvenica Dva dana 'vladavine' uličnih zabavljača