Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Trener garešničkog savate kluba Šan:

‘Tek dolazi naše vrijeme na međunarodnoj razini’

Foto: Grad Garešnica
Nikad nismo imali bolje uvjete za rad, ali nikad ni konkurencija nije bila tako jaka. Svi rade i žele rezultate, rekao je trener garešničkog kluba Nenad Šarec

Borci garešničkog savate kluba Šan ove su godine sudjelovali na brojnim natjecanjima u zemlji i inozemstvu i ostvarili zapažene rezultate, a kruna tih napora uspjeh je njihove juniorke Marije Gelenčir koja je na juniorskom Svjetskom prvenstvu u Budimpešti nastupajući za hrvatsku savate assaut reprezentaciju osvojila brončanu medalju.

Poduzetnički centar Garešnica imao uspješnu 2018. Pripremili 106 projekata vrijednih 86 milijuna kn

– Ovu sezonu otvorili smo u siječnju uspješnim nastupom upravo na turniru u Budimpešti, a na istom mjestu potvrdili smo naš kvalitetan rad s mladima. Iskoristit ću priliku i još jednom naglasiti da mi stvaramo sportaše za razliku od onih koji ih kupuju – ističe trener garešničkog kluba Nenad Šarec koji je ujedno i izbornik hrvatske reprezentacije.

Šarec je osim odličnih uspjeha i sportaša najavio i novu generaciju.

– Posljednje dvije godine radim s novom generacijom mladih boraca. Nikad nismo imali bolje uvjete za rad, ali nikad ni konkurencija nije bila tako jaka. Svi rade i žele rezultate. Međutim, mi imamo iznimno talentiranu generaciju s kojom puno radimo, naša škola uvijek je bila ispred drugih i ja se ne bojim za budućnost. Naše vrijeme na međunarodnoj razini tek dolazi – zaključio je trener Šarec. 

Sjednica Gradskog vijeća Do kraja ljeta završit će se novi rotor u Garešnici