Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
Duga Resa

Tisuće ljudi na Gibonnijevom koncertu

Gibonni
1/4
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Pozivamo goste iz drugih gradova da dođu, jer mogu provesti ugodan dan u našem kraju; nakon kupanja u Mrežnici, ručanja u jednom od brojnih restorana, mogu uživati u koncertima u gradu  - kazao je Boljar

Gotovo 350.000 kuna vrijedna je manifestacija GRIN fest kojom Duga Resa obilježava dan grada. Od 23. lipnja do 7. srpnja stanovnici grada na Mrežnici imat će prilike uživati u nizu sportskih događanja, radionica, promocija knjiga, u kazališnim predstavama, sportskim natjecanjima, u natjecanju lovaca u kuhanju, ali i u koncertima eminentnih glazbenih imena. 

Sve je ovog vikenda prvom cestovnom utrkom organiziranom u Dugoj Resi u koju se uključivo više od 130 trkača. Organizirao ju je Sportsko rekreacijski klub Anima. Nedjelju navečer u Dugoj Resi nije se moglo naći parkirališno mjesto, obzirom da je u grad došlo nekoliko tisuća fanova Gibonnija koji je u amfiteatru održao odličan višesatni koncert.

Nakon njega, tijekom GRINfesta, Dugorešane očekuju i  nastupi Opće opasnosti u petak 29. lipnja, a dan nakon i koncert benda Tribute to Dino Dvornik. Šima Jovanovac i njegovi tamburaši zaokružit će zabavu tog vikenda u nedjelju, prvog dana srpnja. 

Duga Resa prvi puta organizira tako bogat program uz Dan grada, no gradonačelnik Tomislav Boljar kazao je da će cijena događanja za Grad biti manja od procijenjene, obzirom da su se uključili brojni veliki sponzori, poput Coca-Cole, Leda, Atlantic grupe i ostalih.

- Dugu Resu želimo pretvoriti u mjesto druženja, susreta, osmjeha, a amfiteatar uz Mrežnicu  je odlično mjesto za to. Pozivamo goste iz drugih gradova da dođu, jer mogu provesti ugodan dan u našem kraju; nakon kupanja u Mrežnici, ručanja u jednom od brojnih restorana, mogu uživati u koncertima u gradu  - kazao je Boljar.