Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Županijska skupština

Traži se uspostava 60 T1 i 5 T2 timova

hitna
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL/Ilustracija
Donijeta je i odluka o osnivanju Javne ustanove Razvojna agencija Zagrebačke županije.Temeljem izmjena i dopuna Zakona o regionalnom razvoju, trgovačko društvo Regionalna razvojna agencija mora se transformirati u javnu ustanovu

Županijska skupština Zagrebačke županije donijela je Polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna za prvih šest mjeseci 2018. godine, a rezultati su pokazali da su ukupni prihodi ostvareni u iznosu od 342,720.000 kuna, što čini 51 posto zacrtanih prihoda za to razdoblje.

Zagrebačka županija Vrbovec Energetska obnova Doma zdravlja

Također je jednoglasnom odlukom prihvaćen Prijedlog izmjena i dopuna Mreže hitne medicine na području Zagrebačke županije kojim se traži 60 T1 timova, 5 T2 timova, 5 timova za Prijavno-dojavnu jedinicu, ustroj Ispostave Sveta Nedelja s 5 T1 timova, financiranje u potpunosti T1 timova za područje ispostava Ivanić-Grad i Sveti Ivan Zelina, kao i uvođenje dodatnih doktora medicine uz T1 timove. Zahtjev za Izmjenom mreže hitne medicine uputit će se ministru zdravstva i Hrvatskom zavodu za hitnu medicinu.

Donijeta je i odluka o osnivanju Javne ustanove Razvojna agencija Zagrebačke županije. Naime, temeljem izmjena i dopuna Zakona o regionalnom razvoju, trgovačko društvo Regionalna razvojna agencija Zagrebačke županije mora se transformirati u javnu ustanovu. 

Stjepan Kožić Odlični turistički rezultati Kožić: Broj gostiju će rasti jer razvijamo cikloturizam, ali i vjerski i šoping turizam