Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Uskoro gostovanja tiktokera, robotičara, youtubera, gamera...

U Centru za mlade Sisačko-moslavačke županije održan pub kviz

PRVA AKTIVNOST u Centru okupila je veliki broj ekipa koje su sudjelovale u kvizu općeg znanja
Foto: SMŽ

Centar za mlade SMŽ-a program je Sisačko-moslavačke županije osmišljen u suradnji sa Savjetom mladih SMŽ u sklopu kojega su organizirane tematske večeri i pub kvizovi, a u najavi su gostovanja poznatih tiktokera, robotičara, matematičara, youtubera, gamera...

Pub kviz bila je prva u nizu aktivnosti koju je Centar za mlade organizirao. U Kulturno-povijesnom centru Sisačko-moslavačke županije okupio se velik broj ekipa koje su sudjelovale u ovom popularnom kvizu općeg znanja.

– Ovaj prostor i atmosfera su odlični, nagrade su primamljive, a veliki odaziv mladih pokazuje da ćemo se okupiti ako nam se ponudi kvalitetan i zanimljiv sadržaj – izjavila je Ana Križanić, studentica sociologije i komparativne književnosti.

Španjolska večer druga je aktivnost koju je Centar za mlade Sisačko-moslavačke županije organizirao u Kulturno-povijesnom centru SMŽ-a, zgradi koja polako postaje centar zbivanja za mlade. Ova tematska večer ponudila je mladima zabavu uz španjolsku glazbu, Kahoot kviz, izvorne govornike španjolskog jezika, zanimljive informacije kroz putopis i degustaciju tradicionalnih španjolskih jela.

Prvi pub kviz izazvao je veliki interes mladih što je potaknulo organizatore da krenu pripremati i drugi koji će se održati u petak, 16. veljače u Kulturno-povijesnom centru SMŽ-a. Najuspješnijim ekipama na pub kvizu bit će osigurane zanimljive nagrade. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail centarzamlade@smz.hr do 15. veljače do 12 sati, a na taj isti mail svi mladi stanovnici Sisačko-moslavačke županije mogu se obratiti s prijedlozima, idejama i pitanjima. 

 

POTPISANI UGOVORI su iz Programa potpore osnivanju i razvoju malog gospodarstva na području Splitsko-dalmatinske županije 2020.-2025., a riječ je o potporama kroz dvije mjere – Poduzetnici početnici i Žene poduzetnice Građevinarstvo i uslužno-zanatske djelatnosti Uručeni ugovori poduzetnicima početnicima i poduzetnicama Obnova šetnice bijelog bora u perivoju dvorca Erdödy važan je korak prema stvaranju još ugodnijeg okruženja za naše građane, kaže gradonačelnik Zvonimir Novosel Završena obnova perivoja dvorca Erdödy u Jastrebarskom Obnovljena šetnica – posađene 44 sadnice autohtonog bijelog bora Sanja Bošnjak Uručeno 55 predmeta Bolje upravljanje nekretninama