Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Uručeno 55 predmeta

Bolje upravljanje nekretninama

Sanja Bošnjak
Foto: Borna Filić/PIXSELL

Državna tajnica Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Sanja Bošnjak predala je županu Igoru Androviću 55 predmeta koji se odnose na raspolaganje imovinom čiji je vlasnik RH.

Tom je prigodom izraženo uvjerenje da će se time unaprijediti sustav upravljanja nekretninama u vlasništvu RH, ali i ubrzati rješavanje predmeta. Samim time ubrzat će se i rješavanje pojedinačnih zahtjeva općina i gradova, kao i građana te poduzetnika za raspolaganje ovom imovinom. 

 

Poligon sa spravama koje omogućuju izvođenje širokog raspona tjelovježbi te vrtuljak namijenjen integraciji djece s posebnim potrebama postavljeni su na lijevanoj antitraumatskoj gumenoj podlozi, a ukupna vrijednost investicije iznosi oko 167.000 eura Samo za sportske programe i aktivnosti u Zaprešiću 1,1 milijun eura Otvoren moderan parkour park na prostoru od 500 četvornih metara NA PROMOCIJI koja se održala u prostoru Vršilnice Novih Dvora u Zaprešiću okupilo se 100-tinjak sportašica, sportaša, trenera i sportskih djelatnika iz Zagrebačke županije te mnogi gosti Edicija predstavlja dio povijesti sporta Zagrebačke županije Na 500 stranica monografijeo 25 godina sportskih udruga i saveza KROZ PRIGRADSKO naselje Tenja na timarenim i uređenim lipicancima prošli su jahači u narodnim nošnjama Gradonačelnik Radić na 17. kulturno-turističkoj manifestaciji Pokladno jahanje Tradicija dulja od 200 godina privlači turiste iz cijele Hrvatske