Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Gradnja i uređenje Lipika

U Poduzetničkoj zoni radi se kanalizacija, uređuje nogostup

Foto: Lipički compas
Nakon što je Lipik bio veliko gradilište tijekom energetske obnove svih višestambenih zgrada u gradu, radovi su se preselili u južni dio grada, u poduzetnički zonu II

Nakon dva mjeseca ograničenja i zabrana zbog pandemije koronavirusa, osjeća se određeno olakšanje, što je uz ljepše vrijeme i bujanje vegetacije potaknulo mnoge na vanjske radove u ovo proljetno doba.

Udruga Lipik 1991. uputila poziv na sudjelovanje u projektnim aktivnostima Pomoć braniteljima u kućanskim poslovima i suočavanju sa stresom

Kako portal Lipički compas doznaje od Marijana Strganca, direktora tvrtke LipKom, radovima na otvorenom zauzeti su i djelatnici gradskog komunalnog poduzeća. Oni trenutačno rade na održavanju zelenih površina i drugog raslinja na nekoliko lokacija u Lipiku, u Ulici Marije Terezije te na gradskom i ostalim grobljima.

Nakon što je Lipik bio veliko gradilište tijekom energetske obnove svih višestambenih zgrada u gradu, radovi su se preselili u južni dio grada, u poduzetnički zonu II, gdje se nakon prošlogodišnjeg svečanog otvorenja Poduzetničkog inkubatora Lipik nastavlja gradnja zajedničke infrastrukture u okviru koje se radi oborinska kanalizacija, postavljaju se DTK kablovi i elektroinstalacije do svih parcela te se kompletno uređuje cesta s nogostupom na obje strane.

MIPCRO U INVESTICIJI TEŠKOJ 2 MILijuna EURA Bivša hala VIS-a prerasta u moderni prodajni centar

Privodi se kraju i energetska obnova društvenih domova na području Grada Lipika u sklopu koje su se izvodili radovi na objektima u Filipovcu, Brezinama, Brekinskoj, Poljani, Antunovcu i Marinom Selu.