Izbornik
Naslovnica Županije Hrvatska zajednica županija
Prijavljeno gotovo 600 fotografija

U Šibeniku otvorenje izložbe najboljih fotografija natječaja 'Volim svoju županiju'

foto natječaj Volim svoju županiju
Foto: Hrvatska zajednica županija
O izboru najboljih fotografija odlučivao je stručni žiri u sastavu: profesionalna fotografkinja i predsjednica žirija Mare Milin, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Zagrebačke županije Martina Brautović i zamjenica predstojnika Ureda župana Vukovarsko-srijemske županije Sandra Pinjuh

-Foto natječaj 'Volim svoju županiju' pokrenuli smo i ove godine s ciljem promocije prirodnih ljepota i kulturne baštine svih hrvatskih županija te poticanja snažnijeg regionalnog identiteta. Natječajem smo željeli potaknuti umjetnike i amatere da sami stvaraju i razmišljaju o svojoj županiji kao destinaciji koja, osim svojih ljepota, nudi i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima - kažu iz Hrvatske zajednice županija.

Otvorenje izložbe najboljih fotografija održat će se u ponedjeljak, 15. svibnja u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić u Šibeniku, Poljana 6, u 12 sati.

U nešto više od mjesec dana provedbe foto natječaja 'Volim svoju županiju' prijavljeno je gotovo 600 fotografija amatera i profesionalnih fotografa. O izboru najboljih fotografija odlučivao je stručni žiri u sastavu: profesionalna fotografkinja i predsjednica žirija Mare Milin, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Zagrebačke županije Martina Brautović i zamjenica predstojnika Ureda župana Vukovarsko-srijemske županije Sandra Pinjuh.

Na otvorenju izložbe prisutne će pozdraviti, prigodnim govorima se obratiti i dodijeliti nagrade predsjednik Hrvatske zajednice županija i župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk te predsjednica žirija foto natječaja i profesionalna fotografkinja Mare Milin.