Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
TRI POBJEDNIKA

U Sunji održano državno natjecanje u oranju

1/3
Foto: Sisačko-moslavačka županija
Nakon višesatnog zahtjevnog natjecanja pobjednici po kategorijama su bili Miroslav Bartolović iz Požeško-slavonske županije u kategoriji "Plugovi ravnjaci", Zrinko Miličić iz Osječko-baranjske županije u kategoriji "Plugovi premetnjaci" te Jure Capan iz Bjelovarsko-bilogorske županije u kategoriji "Oranje konjima"

Na poljoprivrednoj površini Bečko zvono u Općini Sunja u subotu je održano 17. državno natjecanje u oranju i 8. natjecanje u oranju konjima.

Dani češke kulture SVI SU POZVANI Duh prepoznatljive češke kulture stiže na ulice Siska

Natjecanje je svečan otvorio župan Ivo Žinić. Uz župana su bili i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenik župana Roman Rosavec, kao i ostali ugledni gosti natjecanja koje je i ovaj put održano pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, priopćili su iz Županije.

Nakon višesatnog zahtjevnog natjecanja pobjednici po kategorijama su bili Miroslav Bartolović iz Požeško-slavonske županije u kategoriji „Plugovi ravnjaci“, Zrinko Miličić iz Osječko-baranjske županije u kategoriji „Plugovi premetnjaci“, dok je u kategoriji „Oranje konjima“ najbolji bio Jure Capan iz Bjelovarsko-bilogorske županije.