Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Humanitarno

Učitelji, ali i župan trčali za 'vretence'

Kad se trči za "vretence", ako se spoji i zemlja, ako lije k'o iz kabla, nema odgode – glasio je jasan naputak uoči 2. atletske humanitarne utrke učitelja Virovitičko-podravske županije koja se trčala od Nove Bukovice do Miljevaca. Uz 28 učitelja iz cijele županije trčali su i župan Igor Andrović, pročelnica Martina Bunić, ali i tajnik Školskog saveza VPŽ-a Ivan Kelečić.

– Istrčao sam mnoge maratone, ali kad je utrka humanitarnog karaktera, tada nema veće utrke za mene – kazao je župan Andrović. Utrka se trčala za Udrugu za osobe s intelektualnim teškoćama "Vretenac" iz Slatine. Organizirana je tombola, a svaki prikupljeni euro išao je za "vretence". Slavila je Doroteja Santi, srebro je dohvatio Josip Bukovac, a broncu Tanja Buneta. Medalje su dijelili učenici Područne škole Miljevci, a vrhunske kolače pripremili su roditelji učenika. 

U ime Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije d.o.o., koji je nositelj konzorcija BiViP 5.0, direktorica Neda Martić potpisala je Sporazum o provedbi programa akceleracije Akceleratori Pomoć novim poduzećima za izlazak na tržište storyeditor/2024-06-07/a_naj_ucenik_snimio_kristijan_toplak.jpg Županija nagradila 63 uspješna učenika i 26 mentora 'Naša je uloga da nastavimo pomagati, stipendirati, motivirati i ulagati' storyeditor/2024-06-07/a_potpis_vatrogasci_foto_anita_zeko.jpg Potpisan ugovor Osniva se Županijski vatrogasni operativni centar