Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
UZ POMOĆ GRADA GAREŠNICE

Udruga Mladi hrast uredila igralište za odbojku

Dovezeno je deset kubika pijeska i postavljena je nova mreža, a radi se i na postavljanju reflektora pa će se odbojka moći igrati i po noći
Foto: UDRUGA MLADI HRAST
U tijeku su pripreme za postavljanje reflektora kako bi se odbojka mogla igrati i u večernjim satima, za toplih ljetnih dana. Ako epidemiološka situacija dopusti, planiraju i turnir u odbojci.

Udruga Mladi hrast iz Hrastovca nakon uređenja okoliša u središtu mjesta i košnje trave starijim mještanima, nastavila je s aktivnostima. Uz pomoć Grada Garešnice uredili su zapušteno igralište za odbojku.

Dvije faze radova Počinje uređenje Virovitičkih ribnjaka

Dovezeno je deset kubika pijeska i postavljena je nova mreža. U tijeku su pripreme za postavljanje reflektora kako bi se odbojka mogla igrati i u večernjim satima, za toplih ljetnih dana. Ako epidemiološka situacija dopusti, planiraju i turnir u odbojci.

– Kod nas svaki dan nešto novo. Zahvaljujemo se na pomoći tvrtki Komunalac i njihovim djelatnicima koji su kvalitetno odradili poslove obrezivanja drveća u blizini odbojkaškog terena, te na radovima oko stavljanja reflektora u redovnu funkciju. Od sada će biti moguća i noćna odbojka. Reflektor je spojen u obližnji objekt, u hodnik između prostorija fitness-centra i nogometnog kluba te se od sada može na kontroliran i siguran način redovno paliti/gasiti. Ovo je samo još jedan primjer dobre suradnje s gradskim vlastima i institucijama. Mladi su u Hrastovcu bili vrijedni, zato će mladima biti i omogućeno sve što im je potrebno. Zahvaljujemo gradonačelniku Josipu Bilandžiji, koji je uvijek tu da pomogne, te pročelniku Miroslavu Gerstneru, koji je organizirao provedbu radova. Idemo dalje, djelovati, stvarati, mijenjati – poručili su iz Udruge Mladi hrast.