Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Javni natječaj za financiranje programa

Udrugama koje doprinose gospodarstvu 70.000 kuna

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Najniži je iznos koji se može odobriti za financiranje pojedinog projekta 1000, a najviši 20.000 kuna. Rok je za podnošenje prijedloga do iskorištenja sredstava ili najkasnije do 15. studenoga

Upravni odjel za gospodarstvo i poljoprivredu Brodsko-posavske županije objavio je javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga i drugih neprofitnih organizacija koje doprinose razvoju gospodarstva za 2020. Udruge i ostale neprofitne organizacije mogu prijaviti aktivnosti vezane za suradnju s organizacijama civilnog društva i podršku njihovim aktivnostima usmjerenima na razvoj gospodarstva.

Primorsko-goranska županija Za socijalne i infrastrukturne programe općinama i gradovima Županija izdvaja 1,1 milijun kuna

Riječ je o programima koji sadrže poticanje i unapređenje udruga iz područja gospodarstva na području županije, izgradnju i jačanje kapaciteta za sudjelovanje u razvoju i pružanju usluga (podrška institucionalnom i organizacijskom razvoju, odobravanje financijskih sredstava za redovan rad i sl.), organizaciju i promociju manifestacija, kongresa, konferencija, znanstveno-stručnih savjetovanja (kada to bude moguće) te unapređenje turizma kroz organizaciju manifestacija koje mogu biti sportske, kulturne, povijesne, gastronomske i dr. Planirana vrijednost natječaja je 70.000 kuna.

Najniži iznos koji se može odobriti za financiranje pojedinog projekta je 1000, a najviši 20.000 kuna. Program/projekt se može financirati u stopostotnom iznosu prihvatljivih troškova. Rok za podnošenje prijedloga je do iskorištenja sredstava ili najkasnije do 15. studenoga.

Suradnja za uspjeh 3 Za samozapošljavanje 200 tisuća kuna potpore

Sva potrebne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i poljoprivredu Brodsko-posavske županije (ured 311), Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod, tel. 035/216-233 i 035/216-232, e-mail: aperko@bpz.hr i gfabcic@bpz.hr.