Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Tradicionalni susret Požežana starije životne dobi

Ugodni trenuci u veselom društvu u doba kad nitko ne želi biti sam

Foto: pozega.hr
Hvala što ste svoj radni vijek proveli u ovom gradu, gradeći ga i čineći ga boljim kroz svoja djela, ali i kroz svoju djecu i unuke, poručio je Puljašić

Grad Požega i ove je godine organizirao tradicionalnu manifestaciju “Nitko ne smije biti sam”. Uz ručak, darove i prigodni glazbeni program više od pet stotina osoba provelo je ugodno poslijepodne, družeći se sa starim i novim prijateljima. Gradonačelnik Darko Puljašić i njegovi zamjenici Ferdinand Troha i Mario Pilon družili su se i razgovarali sa sudionicima ovog jedinstvenog susreta, ljudima starije životne dobi koji su ostali bez svojih bračnih partnera. Cilj manifestacije je omogućiti im da barem na jedan dan zaborave da su sami i da provedu ugodne trenutke u veselom društvu u najradosnije doba godine.

Topla dobrodošlica

Toplu dobrodošlicu i sretan Božić okupljenima je poželio domaćin susreta, prvi čovjek grada Darko Puljašić.

– Drago mi je vidjeti u tolikom broju moje zlatne djevojke i mladiće. Hvala što ste danas došli i odvojili svoje vrijeme kako biste se družili s nama i jedni s drugima. Hvala što mislite na svoj grad Požegu, a nadam se da smo i ovom malom gestom vratili dio pažnje i ljubavi koju ste vi nama poklonili. Za puno onoga što mi danas imamo i uživamo u našem prekrasnom gradu zaslužni ste isključivo vi i što bismo mi bez vas? Hvala što ste svoj radni vijek proveli u ovom gradu, gradeći ga i čineći ga boljim kroz svoja djela, ali i kroz svoju djecu i unuke. Odrastao sam uz djeda i baku i, kada vidim nekog od vas, vidim svoje najmilije. Provedite blagdane u radosti i ljubavi, želim vam čestit Božić i sretnu novu godinu i da mi još puno, puno puta dođete na ugodna druženja – poručio je gradonačelnik Puljašić.

Dobro raspoloženje

Na toplim riječima njegovi sugrađani zahvalili su mu srdačnim stiskom ruke i zagrljajem. Dobrog raspoloženja, veselja i plesa nije nedostajalo. Ovo blagdansko vrijeme, kad nam je najpotrebnije biti s bližnjima u obiteljskom okruženju, kako bismo što ljepše proslavili Božić i nadolazeću Novu godinu, ima posebno značenje upravo za osobe starije životne dobi.