Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Počela predaja zahtjeva

Uskrsnice od 200 kn umirovljenicima, nezaposlenim braniteljima...

Marin Mandarić
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Zahtjev za ostvarivanje prava na uskrsnicu potrebno je predati u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Đakova, u sobu broj 23, od 1. travnja od 8 do 12 sati

U povodu uskrsnih blagdana gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić donio je odluku o dodjeli uskrsnice u vrijednosti 200 kuna umirovljenicima i korisnicima zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb te korisnicima naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članove njihovih obitelji s područja Grada Đakova. 

Đakovo Ministar državne imovine Goran Marić posjetio Đakovo Država na Grad prenijela tri zemljišta - boćalište u Kuševcu, igralište u Đakovu i teren NK u Đurđancima

Pravo na uskrsnicu imaju umirovljenici čija mirovina iznosi do 2100 kuna, zajedno sa zaštitnim dodatkom, i korisnici zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb te korisnici naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata koji žive na području Grada Đakova.

Zahtjev za ostvarivanje prava na uskrsnicu potrebno je predati u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Đakova, u sobu broj 23, od 1. travnja od 8 do 12 sati.

Kako objašnjavaju u đakovačkoj gradskoj upravi, nužno je i priložiti posljednji odrezak od mirovine ili uplatnicu zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb i rješenje o korištenju naknade za nezaposlene hrvatske branitelje s potvrdom o zadnjoj isplati naknade.

Usto, podnositelji zahtjeva za uskrsnicu trebaju tom prigodom predočiti i važeću osobnu iskaznicu, uz obvezan upis OIB broja korisnika.

Marin Mandarić Široko Polje Nove pješačke staze za dva milijuna kuna Komunalni i prometni redari Đakovo ustrojilo prometno redarstvo Komunalni i prometni redari od sada su u službenim plavim odorama