Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
17. Gospodarski sajam sira u Grubišnom Polju

Usuglasili se: Župan ustupio sportsku dvoranu za sajam

Foto: Bjelovarsko-bilogorska županija
Prošloga tjedna je bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs, u svojstvu predsjednika Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, potpisao ugovor o dodjeli potpore za održavanje 17. Gospodarskog sajma sira u Grubišnom Polju.

Bjelovarsko-bilogorska županija suorganizator je 17. Gospodarskog sajma sira koji će se idućega mjeseca održati u Grubišnom Polju. Župan Bajs, u ime osnivača škole, dao je suglasnost grubišnopoljskoj Osnovnoj školi Ivana Nepomuka Jemeršića za ustupanje prostora školskog-sportskog igrališta te učionica i sanitarnog čvora u prizemlju škole, bez naknade, u razdoblju od 15. studenog do 18. studenog.

Sedmi Salon inovacija Inovatori iz cijele Hrvatske u Bjelovaru i ove godine predstavili svoje izume

Nakon što je prošloga tjedna bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs, u svojstvu predsjednika Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, potpisao ugovor o dodjeli potpore za održavanje 17. Gospodarskog sajma sira u Grubišnom Polju, danas je župan Bajs dao suglasnost Osnovnoj školi Ivana Nepomuka Jemeršića Grubišno Polje, na odluku Školskog odbora, za najam školsko-sportske dvorane i školskog prostora Gradu Grubišnom Polju za održavanje navedene manifestacije.