Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
ZBOG POVEĆANE POTREBE

Uzimanje brisova od danas i iz automobila

Testiranje će se provoditi na temelju liječničke uputnice
Foto: Grad Zaprešić
Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje te zdravlje članova obitelji i sugrađana, poručuju.

Zbog povećane potrebe za testiranjem pacijenata potencijalno zaraženih virusom SARS-CoV-2, od danas će se uzimanje brisova provoditi po principu "drive-in" na lokaciji kod srednje škole u Zaprešiću, obavijestio je Grad.

Osim Ivanić Grada, testiranje se provodi i u Velikoj Gorici te Rakitju U NA PARKIRALIŠTU NAFTALANA Testiranje na COVID na tri lokacije u Ivanić Gradu

Testiranje će se provoditi isključivo na temelju uputnice koju je izdao nadležni liječnik, nakon čega se, pojašnjavaju, dogovara točan termin testiranja na broj telefona 3315-906 od 7 do 15 sati. Na zakazani termin dolazi se automobilom iz kojeg se ne izlazi, što će ubrzati cijeli postupak, a i sigurnost za građane je veća nego da moraju izlaziti iz vozila.

Na testiranje je potrebno doći sa zaštitnom maskom. Od 27. listopada na snazi je Odluka o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprečavanja prijenosa bolesti COVID-19.

Više se može naći na linku https://www.koronavirus. hr/odluka-o-nuznim-epidemioloskim-mjerama-kojima-se-ogranicavaju-okupljanja/843.

Koronavirus Potrebna je najava putem telefona ili online platforme Testiranje na pet lokacija, u Ivaniću i Dugom Selu uz plaćanje

Stožer civilne zaštite Grada Zaprešića apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donese nih mjera i uputa te da posebice vode računa o držanju razmaka. – Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje te zdravlje članova obitelji i sugrađana – poručuju u stožeru Civilne zaštite Grada Zaprešića.