Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Potrebna je najava putem telefona ili online platforme

Testiranje na pet lokacija, u Ivaniću i Dugom Selu uz plaćanje

Koronavirus
Foto: Robert Anic/PIXSELL
U laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije Rakitje više se ne uzimaju uzorci za testiranje na koronavirus

U laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije Rakitje nije više moguće uzimati uzorke za testiranje na koronavirus, poručuju u županijskoj upravi. Od danas će se oni uzimati na sveukupno pet lokacija.

Esakalacija broja zaraženih koronavirusom u Brodsko-posavskoj županiji Bolnica u fazi “žute mobilizacije”, nova organizacija rada i preraspodjela odjela

Oni koji se žele testirati s područja Velike Gorice, mogu u navratiti u ispostavu Doma zdravlja u Ulici Matice Hrvatske, s tim da je potrebno prethodno pribaviti uputnicu te se dogovoriti za termin.

– Brisovi se uzimaju od ponedjeljka do petka od 8 do 12 sati, a prije dolaska potrebno je dogovoriti termin na 01/ 6379- 717 – poručuju u Županiji. Što se tiče stanovnika Samobora, oni mogu doći na stražnje parkiralište Autobusnog kolodvora, a prije dolaska treba se najaviti na broj telefona 01/3330 751 i dogovoriti se za točno vrijeme. I u Zaprešiću je moguće testirati se, a to se može učiniti u ispostavi doma zdravlja, na parkiralištu kod Srednje škole Ban Josip Jelačić.

Osim Ivanić Grada, testiranje se provodi i u Velikoj Gorici te Rakitju U NA PARKIRALIŠTU NAFTALANA Testiranje na COVID na tri lokacije u Ivanić Gradu

– Ulaz je iz ulice Dragutina Tadijanovića, prije dolaska potrebno je prethodno dogovoriti termin na 01/3315 906 – kažu iz Županije. Četvrta je lokacija u Ivanić-Gradu, a oni koji se žele testirati, mogu to učiniti na stražnjem parkiralištu Naftalana. Brisovi se uzimaju od ponedjeljka do petka od 8:30 do 11:30 sati, uz prethodno dogovoren termin preko online platforme dostupne na http://www. zzjz-zz.hr/ ili na broj 01/2883137. Ispostava Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije u Dugom Selu brisove uzima od ponedjeljka do petka od 8.30 do 11.30 sati, uz prethodno dogovoren termin preko iste online platforme ili na broj 01/2780-243.

Svi oni koji žele obaviti testiranje na osobni zahtjev uz plaćanje, mogu to napraviti na već spomenutim lokacijama u Ivanić Gradu te Dugom Selu, i to od ponedjeljka do petka od 8.30 do 11.30 sati, te subotom od 8.00 do 10.30 sati uz prijavu na online platformu i gore navedene brojeve telefona. Cijena testiranja je 700 kuna.