Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
'Poduzetnički fond Grada Varaždina'

Varaždin dijeli 1,6 milijuna kuna potpore poduzetnicima

Foto: Grad Varaždin
Javni poziv za projekt „Poduzetnički fond Grada Varaždina u 2019. godini“ objavljen je na internetskoj stranici Grada Varaždina te je otvoren do 1. listopada

Grad Varaždin i u 2019. godini nastavlja s projektom "Poduzetnički fond Grada Varaždina" putem kojeg pomaže obrtnicima i poduzetnicima kroz bespovratne financijske potpore.

sisačko-moslavačka županija Rezultati - u dvije godine 250 obrtnika i 500 zaposlenih više

Za tu namjenu u gradskom su proračunu osigurana sredstva od 1,6 milijuna kuna, a potpore se dodjeljuju u iznosima od 8000, 12.000 odnosno 15.000 kuna. Najavili su to zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica i Tomislav Bogović, nadležni pročelnik Grada Varaždina.

Bespovratne potpore poduzetnicima i obrtnicima Grad dodjeljuje za ishođenje dokumentacije potrebne za otvaranje obrta ili trgovačkog društva, uređenje poslovnog prostora ili nabavku opreme za osnovnu djelatnost, izradu poslovnog plana, bankarske usluge za obradu kredita, troškove uvođenja sustava upravljanja kvalitetom, normi i znakova kvalitete, izradu web stranice te tiskanje promotivnih materijala, dopunsku izobrazbu vezanu uz osnovnu djelatnost i informatičko obrazovanje, sudjelovanje na domaćim i inozemnim sajmovima, radionicama ili edukacijama.

Izvedba Carmine Burane u Slovenskom narodnom gledališću u Mariboru SURADNJA ŠKOLA I KULTURNIH INSTITUCIJA Veličanstvena izvedba Carmine Burane iz Varaždina se preselila u Maribor

Javni poziv za projekt „Poduzetnički fond Grada Varaždina u 2019. godini“ objavljen je na internetskoj stranici Grada Varaždina te je otvoren do 1. listopada.