Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Nekoliko informatičkih tvrtki

Veliko zanimanje za prostore u Gospodarskoj zoni Brezje

Foto: Grad Varaždin
Poduzetnici će moći koristiti poticaje za zaposlenike. Prema pismima namjere, ocjenjujemo da je riječ o zapošljavanju više od stotinjak visokoobrazovanih mladih ljudi, istaknuo je gradonačelnik Čehok

Radi povećanog interesa tvrtki koje su odlučile investirati u svoje proizvodne i uredske prostore u Varaždinu, Grad Varaždin objavio je natječaj za prodaju zemljišta u Gospodarskoj zoni Brezje. Konkretno, riječ je o nekoliko informatičkih tvrtki koje zanima ulaganje u istočni dio Brezja.

Varaždin Blagoslovljena kapela Svetog Nikole

Gradonačelnik dr. sc. Ivan Čehok naglasio je da je ulaganje u visoke tehnologije od velikog interesa za Grad Varaždin te da će Grad pružiti svu potrebnu podršku novim investitorima:

- U skladu s našom politikom restrukturiranja industrije, zanima nas ulaganje u informatičku i druge visoke tehnologije i zato mi je drago da je nekoliko tvrtki pokazalo interes za ulaganjem u Brezje. Oni će moći koristiti poticaje za zaposlenike. Prema pismima namjere, ocjenjujemo da je riječ o zapošljavanju više od stotinjak visokoobrazovanih mladih ljudi - istaknuo je gradonačelnik.

Varaždin Uređeno igralište u Pakračkoj ulici

Predmet prodaje natječaja su parcele ili dijelovi parcela na kojima je, u skladu s GUP-om Grada Varaždina, moguća izgradnja objekata poslovno proizvodne namjene. Investitori koji kupuju zemljište u Gospodarskoj zoni Brezje mogu ostvariti poticaje sukladno Odluci o uvjetima prodaje zemljišta i poticanju investicija u zoni Brezje.

Natječaj možete pogledati ovdje.