Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
za grad garešnicu

Vida novi stari predsjednik Zajednice tehničke kulture

Foto: Grad Garešnica
Plan Zajednice tehničke kulture u ovoj će godini biti rad na animaciji mladih i omasovljavanju članstva njezinih udruga

Zajednica tehničke kulture grada Garešnice ovih je dana održala izbornu skupštinu na kojoj je novi mandat na čelnoj funkciji Zajednice dobio dosadašnji predsjednik Željko Vida. Za tajnika je izabran Domagoj Uđbinac, a u novom upravnom i nadzornom odboru zastupljeni su predstavnici svih udruga koje su okupljene u toj zajednici.

garešnica Žunac: Cilj je ravnomjerno razvijati sve županije

Članovi skupštine usvojili su podneseno izvješće o radu i donijeli okvirni plan rada za ovu godinu. U prošloj godini Zajednica tehničke kulture iz gradskog je proračuna dobila 100.000 kuna, a predsjednik Vida istaknuo je odličnu suradnju s Gradom Garešnicom koji već godinama u cijelosti isplaćuje taj iznos za rad Zajednice, a ona ga dijeli svojim udrugama prema unaprijed utvrđenim kriterijima. Tako je, kazao je Vida, OTK Kurbla u prošloj godini dobila 20.000 kuna, Klub tehničke kulture 21.500 kuna, Info klub Virus 21.500 kuna te Radio klub Garić 28.500 kuna dok je ostatak utrošen na rad Zajednice.

garešnica Novi vrtić uskoro gotov

Plan Zajednice tehničke kulture u ovoj će godini biti rad na animaciji mladih i omasovljavanju članstva njezinih udruga. Žele približiti tehničku kulturu građanima, a u suradnji sa zakladom Zamah već su prošli određene edukacije na kojima su učili kako to provesti u djelo.