Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
garešnica

Žunac: Cilj je ravnomjerno razvijati sve županije

Foto: Grad Garešnica
Na potpisivanju s predstavnicima lokalnih jedinica bili su gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija i državni tajnik Velimir Žunac

U novoj poslovnoj zgradi Tehno parka Garešnica sagrađenoj u Poduzetničkoj zoni Kapelica državni tajnik u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU Velimir Žunac prošlog je tjedna predstavnicima Bjelovarsko-bilogorske županije te gradova i općina s područja te županije uručio ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava za razne projekte vrijedne 4,4 milijuna kuna. Tom su prigodom predstavnici lokalnih jedinica s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU potpisali ukupno 23 ugovora.

odlični rezultati Poduzetnički centar radio na realizaciji 97 projekata

– Ne radi se o velikim milijunskim projektima, već o manjim komunalnim, socijalnim i infrastrukturnim projektima koje i ove godine financiramo u okviru programa održivog razvoja lokalne zajednice i podrške razvoju brdsko-planinskih područja. Cilj nam je ravnomjerno razvijati ovu, ali i sve druge županije u Hrvatskoj – rekao je Žunac.

Također je naglasio da su tijekom mandata aktualne vlade u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji financirana ili sufinancirana 174 projekta.

garešnica Četiri tvrtke u informatizaciju ulažu 1,6 milijuna kuna

– Zahvaljujem Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU što nas podupire, a moram reći da smo u proteklom mandatu toga Ministarstva i sadašnje Vlade RH realizirali puno projekata na dobrobit svih naših građana – kazao je gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija.