Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
odlični rezultati

Poduzetnički centar radio na realizaciji 97 projekata

Foto: Grad Garešnica
Na čelu Poduzetničkog centra Garešnica je Ana-Marija Župančić

Poduzetnički centar Garešnica polučio je izvrsne rezultate prošle godine, pokazuju podaci pristigli ovih dana.

Josip Bilandžija dan grada garešnice Bilandžija: Stvorili smo uvjete za razvoj poduzetništva

Dokaz je to da su djelatnici centra predano radili na pripremi i provedbi brojnih projekata važnih za razvoj Garešnice kako na području poljoprivrede i gospodarstva tako i na svim drugim područjima društvenog života, od sporta i školstva do turizma i zaštite okoliša.

Na čelu te gradske tvrtke je direktorica Ana-Marija Župančić, a tijekom 2019. godine na projektima je radilo desetak visokoobrazovanih djelatnika.

U prošloj su godini radili na pripremi i provedbi 97 projekata ukupne vrijednosti 36,3 milijuna kuna. Projekt rekonstrukcije Gradske knjižnice i čitaonice “Đuro Sudeta” svakako je jedan od većih, kao i projekt izgradnje reciklažnog dvorišta u Garešnici, obnova škole u Brestovcu, uređenje parkirališta kod stambenih zgrada u Garešnici, izgradnja ceste prema Poduzetničkoj zoni Kapelica te projekt usmjeren poboljšanju kvalitete života starijih osoba Zaboravimo godine zajedno.

garešnica Četiri tvrtke u informatizaciju ulažu 1,6 milijuna kuna

Također, najveći i najskuplji garešnički projekti nastali su upravo u Poduzetničkom centru koji je već sada ostavio veliki trag na Garešnici izgradivši novi dječji vrtić, poslovne zgrade Tehno parka, uredivši Poduzetničke zone Kapelica i ostale projekte.