Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
DRUGI PUT UZASTOPNO

Virski udičari idu na prvenstvo Hrvatske

Roko Begonja i Tamara Čavrag
Foto: Vir
– Pozicije na kojima su lovili Roko i Tamara nisu bile loše, ali su bitno drukčije od onih na Viru na koje su naviknuti i koje su im bliskije. Očekujem da će im na PH biti lakše nego na ovom riječkom natjecanju – istaknula je Fumić,

Mladi virski udičari Roko Begonja i Tamara Čavrag izborili su nastup na prvenstvu Hrvatske u sportskom ribolovu štapom s obale u kategoriji U-16 koje će se od 9. do 11. listopada održati na otoku Viru nakon što su na međužupanijskom prvenstvu u Rijeci osvojili 18. i 24. mjesto.

Vinkovački lađari veslali na Neretvi MARATON LAĐA Vinkovački lađari veslali na Neretvi

Iako drugi dan natjecanja nisu ponovili dobar nastup kao prvi dan kada su plasmanom bili kandidati za medalje, Begonja i Čavrag ipak su obavili posao. Roko je dodatno u krajnjoj kalkulaciji imao odličan prošlogodišnji plasman na PH u Korčuli gdje je bio sedmi, pa mu državno prvenstvo nije moglo pobjeći – izvijestili su iz virske lokalne uprave.

– Cilj smo ispunili, a to je najvažnije. Na prvenstvu Hrvatske gledat ćemo Roka i Tamaru kao predstavnike virskog ŠRD-a – sažima trodnevno riječko natjecanje predsjednica virskog udičarskog društva Elizabeta Fumić.

od 6. srpnja do 31. kolovoza Uključite se i vi u natjecanje Ljetni najčitatelj Dječjeg odjela

– Pozicije na kojima su lovili Roko i Tamara nisu bile loše, ali su bitno drukčije od onih na Viru na koje su naviknuti i koje su im bliskije. Očekujem da će im na PH biti lakše nego na ovom riječkom natjecanju – istaknula je Fumić