Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Jedanaesta Požeška krigla

Vrhunski spoj rocka i odličnog craft piva

Foto: Požega.hr
Krigla je pivoljupcima ponudila više od 40 vrsta domaćih i craft piva

Veselo i pjenušavo bilo je na tradicionalnoj, jedanaestoj po redu “Požeškoj krigli”, koja je u organizaciji Udruge pivara Požege održana u restoranu Stari fenjeri u Turniću pokraj Požege. Ova udruga svake godine organizira dvije fešte malih pivara. Ovom prilikom okupilo ih se nekoliko desetaka, što potvrđuje kako je požeška pivarska craft scena sve jača.

Najsigurniji grad Vrijedno priznanje Požega proglašena trećim najsigurnijim gradom

Nekoliko stotina posjetitelja uz kupljenu je ulaznicu dobilo festivalsku čašu u koju toče pivo koje požele, a izbor je ove godine bio doista impresivan. Krigla je brojnim pivoljupcima ponudila u svom ljetnom izdanju više od 40 vrsta domaćih i craft piva iz svih krajeva zemlje, gastrospecijalitete ugostiteljstva, live glazbu te mogućnost roštiljanja, kampiranja i druženje s pivarima i pivopijama iz cijele Hrvatske, ali i šire.

Požeška krigla u Hrvatskoj, pa i u susjednim zemljama već niz godina prepoznata je kao vrhunski gastronomski događaj koji polako izrasta u pravi požeški brend.

Vedran Neferović, gradonačelnik Požege Potpisani ugovori Požega će stipendirati 22 nova studenta i učenika

Ovo ljetno druženje bilo je prilika i za dogovore o zimskom izdanju koje je zasigurno već upisano u kalendarima pravih pivoljubaca.

Potporu festivalu pružili su Grad Požega, Turistička zajednica Grada Požege te brojni sponzori.