Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Novska

Za obnovu i preuređenje mjesnog doma u vrtić 6,4 milijuna kuna

1/2
Foto: Grad Novska
Nakon uređenja trga, rekonstrukcijom društvenog doma, Rajić će dobiti prekrasno ukrašen, oplemenjen arhitektonski i sadržajno svoj centar, istakao je gradonačelnik Marin Piletić

Za rekonstrukciju Hrvatskog doma u Rajiću, Grad Novska je dobio 6,7 milijuna kuna. Ugovor u Ministarstvu poljoprivrede, s ravnateljicom Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstva i ruralnog razvoja Matildom Copić potpisao je gradonačelnik Marin Piletić.

Završena energetska obnova vrtića u Radničkom naselju vrijedna milijun kuna U uređenom prostoru uživa 70 mališana, vrtić već četiri godine bez liste čekanja

- Rekonstrukcijom Hrvatskog doma u Rajiću obnovit će se interijer i poslovni prostori koji će nakon obnove dobiti novu namjenu. U jednom od prostora smjestit će se prostor za kulturno društvena događanja, a u drugom izdvojeni prostor Dječjeg vrtića „Radost“ , za jednu odgojnu skupinu djece. Nakon uređenja trga, rekonstrukcijom društvenog doma, Rajić će dobiti prekrasno ukrašen, oplemenjen arhitektonski i sadržajno svoj centar - istakao je Piletić nakon potpisivanja ugovora.

FESTIVAL ZA DJECU Robot Viktorija će zaplesati uz melodiju pjesme 'Novska je moj grad'

Sredstva su dobivena kroz program 7.4.1. - „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.