Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Županija raspisala javni poziv

Za obrte koji baštine posebne zanatske vještine i umijeće 350.000 kuna

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Najviši iznos bespovratne potpore koju mogu dobiti tradicijski obrti je 10 tisuća kuna

Sisačko-moslavačka županija raspisala je Javni poziv za projekt „Tradicijski i umjetnički obrti“ za 2021.godinu. Cilj ovog projekta je doprinos očuvanju i razvoju tradicijskih obrta koji baštine posebne zanatske vještine i umijeće oslanjajući se na obrasce tradicijske kulture te umjetničkih obrta koji se odluku proizvodima i uslugama visoke estetske vrijednosti.

MEĐNARODNI DAN Zajedno za sigurniji internet

Kako se prijaviti

– U proračunu Sisačko-moslavačke županije za ovaj Javni poziv namijenjeno je 350 tisuća kuna.Pravo podnošenja prijava na ovaj Javni poziv imaju obrtnici sa sjedištem i djelovanjem na području Sisačko-moslavačke županije koji obavljaju djelatnost u skladu s projektom ovog Javnog poziva – ističu u Županiji.

Podnositelj prijave dužan je sudjelovati u financiranju predloženog projekta u iznosu od minimalno 30 posto, a najviši iznos potpore jest 10 tisuća kuna. Zahtjevi i pripadajuća dokumentacija predaju se osobno u pisarnici Sisačko-moslavačke županije ili se šalju poštom u zatvorenoj omotnici. Natječaj je otvoren do kraja veljače.

BORBA PROTIV PANDEMIJE Cijepe se stariji od 65 i kronični bolesnici

Sisačko-moslavačka županija raspisala je i Javni natječaj za financiranje programa i projekata sredstvima za donacije i pokroviteljstva iz proračuna Sisačko-moslavačke županije za 2021. Županija poziva udruge i druge organizacije civilnog društva, koje svojim radom pridonose zadovoljenju javnih potreba i ispunjavanju ciljeva i prioriteta definiranih strateškim i planskim dokumentima Sisačko-moslavačke županije, da se prijave na ovaj Javni natječaj.

Najviše dva programa

Udrugama i drugim organizacijama civilnog društva na raspolaganju je 950 tisuća kuna. Najmanji iznos odobrenih sredstava za financiranje programa i projekata je tisuću kuna, a najveći 50 tisuća kuna, ovisno o procjeni kvalitete prijave, njezinu doprinosu razvoju društvene zajednice te dostupnosti sredstava u proračunu Županije.

Istraživanje geotermalnih potencijala Osječko-baranjske županije Geotermalnim izvorima do radnih mjesta

Javni natječaj otvoren je od 1.veljače 2021.godine do iskorištenja planiranih sredstava. Korisnici mogu prijaviti i ugovoriti najviše dva programa, odnosno projekta u sklopu ovog Javnog natječaja. Područja i kategorije iz kojih se mogu prijaviti projekti i programi možete pronaći na internetskoj stranici Sisačko-moslavačke županije.