Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka 61 pregleda
Zagrebačka županija

Za programe u kulturi 3.258.000 kuna

knjižnica
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Sredstva će se dodjeljivati za knjižničnu, izdavačku i muzejsko-galerijsku djelatnost, zatim za amaterizam u kulturi, zaštitu kulturnih dobara te za manifestacije u kulturi

Zagrebačka županija objavila je Javni poziv za predlaganja programa javnih potreba u kulturi. Prijedlozi programa primaju se do 3. travnja, a za tu namjenu osigurano je 3.258.000 kuna.

Sredstva će se dodjeljivati za knjižničnu, izdavačku i muzejsko-galerijsku djelatnost, zatim za amaterizam u kulturi, zaštitu kulturnih dobara te za manifestacije u kulturi.

Pravo podnošenja programa imaju samostalni umjetnici, udruge, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi i medijima kao i pravne i fizičke osobe za potrebe zaštite i očuvanje kulturnih dobara i arheološke baštine.

Prijedlozi projekata/ programa dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima i putem linka koji se zajedno s Uputama za prijavitelje nalaze ovdje. Više o priijavama možete saznati na stranicama Zagrebačke županije.