Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
POTPISAN UGOVOR O DODJELI SREDSTAVA SPORTSKOJ ZAJEDNICI

Za sportske kolektive 1,604.000 kuna

Foto: Grad Našice
Za sport se ukupno izdvaja nešto više od 2 milijuna kuna

Gradonačelnik Josip Miletić i predsjednik Sportske zajednice Nikola Antolović potpisali su ugovor o dodjeli sredstava Sportskoj zajednici u vrijednosti 1,604.000 kuna koja će biti proslijeđeni sportskim kolektivima na području grada. Sredstva su na razini prethodne godine, a za sport se ukupno izdvaja nešto više od 2 milijuna kuna.

JAVNI POZIV Potpore poduzetnicima milijun kuna

– Želim zahvaliti svim sportskim kolektivima koji promiču ime Grada i, ono što je najznačajnije, rade s mladima, educiraju naše najmlađe i potiču zdraviji način života. Tu su i naši najbolji sportski kolektivi koji su na ponos grada i uveseljavaju nas svojim sportskim uspjesima – poručio je gradonačelnik Josip Miletić. Nikola Antolović izjavio je kako su članice Sportske zajednice grada Našica usprkos pandemiji bile korektne, maksimalno su pomagale, participirale i komunicirale sa Športskom zajednicom.

POMOĆ U OBRAZOVANJU Gradske stipendije za 35 studenata

– Rukometni i nogometni klubovi na području grada ispunili su sve što su imali zacrtano tijekom svojih prvenstava, a ostale članice su više bile u mirovanju. Međutim, usprkos tome, proračun je ostao isti te na tome zahvaljujem gradonačelniku Našica i Gradskom vijeću – izjavio je čelnik Sportske zajednice.