Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Dobre želje povodom blagdana

Zadarski studenti posjetili župana, a Laticama uručili poklone

Božidar Longin
Foto: Zadarska županija
Župan je izaslanstvu Kluba zadarskih studenata u Zagrebu kao i svim članovima i prijateljima kluba poželio uspješno studiranje, te da po završetku studija pronađu poslove koji će odgovarati njihovim ambicijama i kvalitetama

Župan Božidar Longin, u pratnji svojih zamjenika Šime Mršića i Šime Vickovića, u Domu županije ugostio je izaslanstvo Kluba zadarskih studenata u Zagrebu. 

Župan Longin pohvalio je višegodišnje djelovanje Kluba zadarskih studenata na okupljanju Zadrana u Zagrebu. Uz dobre želje povodom božićno-novogodišnjih blagdana, poželio je svim članovima i prijateljima kluba uspješno studiranje, te da po završetku studija pronađu poslove koji će odgovarati njihovim ambicijama i kvalitetama. 

Klub zadarskih studenata djeluje u prostorijama Zadarskog kluba u Zagrebu, a okuplja studente iz cijele Zadarske županije. Studenti su aktivni na raznim poljima - od organizacije kulturnih, zabavnih i sportskih manifestacija, pa do brojnih humanitarnih akcija. 

Izaslanstvo Kluba zadarskih studenata, dolazak kućama povodom božićnih blagdana iskoristilo je za posjet Dječjem vrtiću Latica, gdje su korisnicima uručili poklone, za koje su prikupljali donacije na Zadarskoj večeri koja je održana u Zagrebu 24. studenoga ove godine, priopćili su iz Zadarske županije.