Izbornik
Naslovnica Županije
Sportski ponos Sisačko-moslavačke županije

Zahvalnice za 169 sportašica i sportaša te 19 ekipa za rezultate

Brojka govori da imamo sjajne sportašice i sportaše koji promoviraju Sisačko-moslavačku županiju, kaže župan
Foto: SMŽ

Župan Ivan Celjak je na svečanosti "Ponos Sisačko-moslavačke županije za sportska postignuća" uručio 169 pojedinačnih i 19 ekipnih zahvalnica sportašicama, sportašima i sportskim klubovima koji su ostvarili zapažene rezultate. Župan je zahvalnice uručio osvajačicama i osvajačima medalja u pojedinačnoj konkurenciji na prvenstvima Hrvatske te zahvalnice za ekipne rezultate.

Među njima su bili i oni koji su osvajali medalje na svjetskim prvenstvima: Karlo Kodrić – Hrvački klub Petrinja, Sara Pejak – Kuglački klub Siscia, Nikolina Golomboš – Karate klub Tigar.

– Već drugu godinu zaredom dodjeljujemo "Ponos Sisačko-moslavačke županije" našim sjajnim sportašicama i sportašima koji su ostvarili sjajne rezultate kako na državnim tako i na međunarodnim natjecanjima. Ove godine dodjeljujemo čak 169 pojedinačnih "Ponosa Sisačko-moslavačke županije ", isto tako 19 ekipnih. I sama ta brojka govori da zaista imamo sjajne sportašice i sportaše u Županiji, koji promoviraju Sisačko-moslavačku županiju, koji promoviraju sport, svoj rad i svoje rezultate. Oni su ovo zaslužili isključivo svojim odricanjem, svojim radom, brušenjem svojih vještina, sposobnosti i talenta. Uzor su mnogim mladima i djeci – izjavio je župan Ivan Celjak dodavši kako Sisačko-moslavačka županija i kroz obnovu nastoji osigurati što kvalitetnije uvjete za pripremu sportašica i sportaša jer će biti sagrađene nove sportske dvorane. Tako će u Lađarskoj ulici u Sisku biti napravljena zgrada za borilačke sportove. 

MJESEČNA stipendija i financijska potpora studentima iznosi 160 eura Zaklada Mikec Novih 47 stipendija za darovite studente Subvencije za staklenke za med Potpora VPŽ Župan donio odluku o subvencijama za staklenke za med U proračunu za iduću godinu predviđeno je 19 kapitalnih projekata uz još jedan, poslovnu zonu u Velikom Korenovu, koji će se financirati sredstvima Grada Bjelovar želi biti poželjan grad za mlade i za investitore Proračun najveći u povijesti uz ulaganja kakva nismo imali nikada