Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
nakon šest godina čekanja

Započela izgradnja POS stanova u Varaždinu

Foto: Grad Varaždin
Uglavnom će se graditi trosobni komforni stanovi veličine od 54 do 97 kvadratnih metara, a prodavat će se za oko 8500 kuna po kvadratu

Na gradilištu zgrade u Ulici grada Koblenza 4 u Varaždinu, konferencijom za novinare obilježen je početak ponovne izgradnje zgrada u sustavu poticajne stambene izgradnje POS.

Igrališta Do kraja mandata u Vinkovcima će biti sagrađeno 20 dječjih igrališta

U zgradi koju će u roku od godinu dana izgraditi radnici Zagorje Tehnobetona bit će 28 stanova, 10 garaža i jedan poslovni prostor. Uglavnom će se graditi trosobni komforni stanovi veličine od 54 do 97 kvadratnih metara, a prodavat će se za oko 8500 kuna po kvadratu. Objavljen je i natječaj na koji se mogu javiti svi zainteresirani.

Početku radova prisustvovao je i predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan.

- Izgradnja je nažalost stajala i sada smo konačno dočekali da se nakon šest godina ponovo krene s ovim dobrim projektom. Natječaj je raspisan pa pozivam sve Varaždinke i Varaždince da se jave. Ja se nadam da osim ove zgrade kreće izgradnja i druge nešto veće zgrade. Još uvijek ima i branitelja s neriješenim stambenim pitanjem, ali trebati imati u vidu da su se u Varaždin vratile i Pume pa sigurno postoji interes onih koji su došli u našu vojarnu - kazao je Habijan.

Sastanak gradonačelnika i načelnika Program raspolaganja državnim zemljištem