Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Donacija

Zaštitne maske dobili policajci, medicinsko osoblje, trgovci...

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
Gradonačelnica Orahovice Ana–Marija Petin podijelila je dvjestotinjak zaštitnih maski anonimnog donatora

Gradonačelnica Orahovice Ana–Marija Petin podijelila je dvjestotinjak zaštitnih maski koje su stigle od anonimnog donatora. Najtraženiju stvar u Hrvatskoj, zaštitnu maskicu, dobili su djelatnici Policijske postaje Orahovica, liječnici i medicinske sestre orahovačkog Doma zdravlja u Orahovici te neke orahovačke trgovkinje i trgovci, piše portal radioorahovica.com.

Zatvorene županijske i lokalne ceste Punktove uz policiju čuvaju i pripadnici civilne zaštite

– Zahvaljujem svojim sugrađanima na disciplini, suradnji i dobroj volji. Onima koji još uvijek ovu situaciju shvaćaju olako poručujem da se uozbilje – rekla je gradonačelnica Petin

Obilazeći sve bitne službe u gradu, gradonačelnica je istaknula kako sve one rade iznad svojih mogućnosti, žrtvujući sebe i svoje zdravlje za dobrobit svih. Policiji koja neumorno dežura na svom punktu na državnoj cesti D2 na izlasku iz Orahovice prema Našicama postavljen je mali šator u kojeg se mogu skloniti barem nakratko u slučaju lošeg vremena, a odnijeli su im i tople napitke. Time im je poslana poruka da je grad uz njih. Petin je posjetila i nekoliko orahovačkih trgovina, provjeravajući pridržavaju li se svi odluka Stožera civilne zaštite.

Dar shop Zaštitnu masku u njih dobijete za samo jedan osmijeh

– Podijelila sam zaštitne maske i u trgovinama u kojima ih djelatnici nisu imali. Izražavam zahvalu na trudu, volji i želji da svi budemo profesionalni u poslu koji obavljamo, jer zdravlje nas i naših najmilijih na prvom je mjestu – poručila je Petin, pozvavši svoje sugrađane da u ovo krizno vrijeme ostanu doma.