Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Zatvorene županijske i lokalne ceste

Punktove uz policiju čuvaju i pripadnici civilne zaštite

Foto: Radio Orahovica
Djelatnici policije nisu u stanju, bez dodatne pomoći, sami odraditi taj zahtjevan posao

Pripadnici Službe civilne zaštite Grada Orahovice stavili su se na raspolaganje orahovačkoj policijskoj postaji za posao osiguranja županijskih i lokalnih cesta koje iz Virovitičko-podravske vode prema susjednim županijama.

Održana početna konferencija najvećeg orahovačkog projekta Na Jezeru će graditi Edukativni centar, odmaralište za djecu, bungalove, igrališta...

Riječ je o cestama koje su zatvorene odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite. Uz sav ostali posao koji obavljaju, djelatnici policije nisu u stanju, bez dodatne pomoći, sami odraditi taj zahtjevan posao, piše portal radioorahovica.com.

Načelnik Policijske postaje Orahovica Krunoslav Bot apelira na sve građane i vozače da poštuju novu odluku nacionalnog stožera.

ODRŽANA POČETNA KONFERENCIJA PROJEKTA Uređenje Turističko-rekreakcijskog centra 'Jezero-Hercegovac-Ružica grad'

– Imamo nekoliko punktova koji pokrivaju grad Orahovicu i susjedne općine te punktove koje je postavila Županijska uprava za ceste. Nema iznimaka za nikoga, prometovanja jednostavno nema. Ljudima mora biti jasno da se promet mora zatvoriti – poručio je načelnik Bot. Dodao je da će na svim punktovima biti pripadnici Civilne zaštite te da će se, ako bude potrebno, tri punkta na području grada i fizički zatvoriti jer je cilj da se prometuje državnom cestom D2 na kojoj će policija kontrolirati svaki automobil.