Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
Rok je kraj ožujka

Završavaju se radovi na Akademisu Čingrija

Radovi u DNŽ
Foto: Dubrovačko-neretvanska županija

Župan Nikola Dobroslavić i pročelnica UO za obrazovanje, kulturu i sport Jelena Dadić Račić obišli su radove na projektu Akademisa Čingrija, koji je dio projekta Regionalnog centra kompetentnosti u ugostiteljstvu i turizmu vrijednog gotovo 14 milijuna eura.

Radovi na uređenju i uspostavljanju Vile Čingrija kao akademisa su pred završetkom. DNŽ je povukao sva sredstva koja su mu bila na raspolaganju iz fondova EU i radovi vezani za ta sredstva su završeni. U tijeku su zahvati koji se financiraju vlastitim sredstvima. Rok za njihov završetak je do 31. ožujka 2024. godine. 

 

storyeditor/2024-03-15/otpad.jpg Grade se pristupne ceste Župan obišao Centar za gospodarenje otpadom Lučino razdolje storyeditor/2024-03-15/festa.jpg Najvažniji događaj za Hrvate izvan Hrvatske Večernjakova domovnica Festi sv. Vlaha u Bruxellesu storyeditor/2024-03-15/skupstina-110324-1.jpg Što se tiče luka i lučke infrastrukture, od 13 projekata osam ih je već završeno Dobroslavić: I dalje smo u vrhu po povlačenju sredstava iz EU