Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
GAREŠNICA

Završeno uređenje prostora Šahovskog kluba Garešnica

Garešnica
Foto: Grad Garešnica
Ovih dana radovi su završeni, a uređeni prostor obišli su gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija i predsjednik Gradskog vijeća Željko Starčević

Šahovski klub Garešnica od gradske je uprave na korištenje dobio prostor u zgradi gradske tržnice u Moslavačkoj ulici, a budući da je bio u rohbau fazi gradnje, prije useljenja trebalo ga je dovršiti. Građevinski materijal za uređenje kupio je Grad Garešnica, dio radova izveli su članovi kluba sami, a dio jedan građevinski obrtnik. Ovih dana radovi su završeni, a uređeni prostor obišli su gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija i predsjednik Gradskog vijeća Željko Starčević. Tom prigodom predsjednik ŠK Garešnica Miroslav Horina zahvalio je gradskim čelnicima na dodjeli novih prostorija i pomoći pri njezinu uređenju.

GAREŠNICA Otvoreno novo, suvremeno uređeno reciklažno dvorište

– Ovaj prostor ima 36 kvadrata i potpuno odgovara našim potrebama. Okupljamo 60-ak šahista, što aktivnih što podupirućih članova i ovdje ćemo trenirati, raditi s mladima i održavati natjecanja. Nakon što je prostor u kojem smo nekad radili otišao u obnovu, snalazili smo se svakako, koristili smo prostorije drugih udruga te smo zadovoljni što sada imamo svoj prostor. Preostaje nam spojiti grijanje i namjestiti prostoriju, a u planu nam je i nabava nove šahovske opreme – kazao je Horina. ŠK Garešnica, podsjeća njegov predsjednik, iduće će godine proslaviti 15 godina kontinuiranog rada, a vrijednu obljetnicu obilježit će organizacijom šahovskog turnira.