Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Garešnica

Završetak vrtića, gradnja parkirališta, obnova zgrada...

Foto: Grad Garešnica
Modernizacija i obnova Garešnice nastavit će se i ove godine, a cilj joj je podići kvalitetu života stanovnika Garešnice i svih prigradskih naselja

Prošla je godina bila iznimno produktivna za Garešnicu kada je riječ o njezinu razvoju, a ovaj pozitivan trend nastavio se odmah i na početku 2020. godine. Tako je ova godina počela asfaltiranjem velikog parkirališta kod stambenih zgrada u Nazorovoj ulici u Garešnici, a u 2020. u planu je i dovršetak gradnje novog dječjeg vrtića u Garešnici, koji je jedan od dugoočekivanih projekata za Garešničane.

Projekt EU Svečano otvoren Tehno park Garešnica

U skupinu projekata koji će dočekati svoj kraj ove godine i temeljita je obnova zgrade starog kina na kojoj su radovi u tijeku. Osim toga, u planu je nastavak gradnje Ulice kralja Tvrtka u naselju Gajine kako bi se proširila stambena zona, zatim gradnja nogostupa prema Ciglenici, obnova zgrade bivše općine u kojoj su danas smješteni sud, katastar, Porezna uprava i županijske službe, gradnja kuće oproštaja u Kapelici i Pašijanu.

Modernizacija i obnova Garešnice nastavit će se i gradnjom parkirališta, dječjih igrališta, autobusnih stanica, šumskih cesta i brojnim drugim radovima kojima je cilj podići kvalitetu života stanovnika Garešnice i svih prigradskih naselja.