Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Bolja dostupnost

Zgrada Županije dobila dizalo

Foto: bpz.hr
Nakon provedenog javnog natječaja za izvođača radova vrijednih 461 tisuću kuna izabrana je slavonskobrodska tvrtka Simplex d.o.o. koja je posao odradila prema najmodernijim standardima struke

Ishođenjem uporabne dozvole otklonjene su sve prepreke za puštanje u rad dizala u zgradi Brodsko-posavske županije, čime će biti trajno riješen problem pristupa osobama s invaliditetom na sva tri kata zgrade županijske uprave.

Investicije koje će poboljšati sigurnost u prometu i ubrzati razvoj gospodarstva Višemilijunski radovi na županijskim cestama završeni ili pri kraju

Nakon provedenog javnog natječaja za izvođača radova vrijednih 461 tisuću kuna, koje zajednički financiraju Ministarstvo hrvatskih branitelja (180 tisuća kuna) i Brodsko-posavska županija iz svog proračuna (preostali iznos), izabrana je slavonskobrodska tvrtka Simplex d.o.o. koja je posao odradila prema najmodernijim standardima struke.

Nakon otklanjanja svih formalno-pravnih prepreka, dizalo je pušteno u rad te se njime, osim osoba s invaliditetom kojima je primarno namijenjeno, mogu koristiti svi građani.