Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Za osmogodišnjeg luku u glini prikupljeno 18.000 kuna

Žinić: Svi koji možete, donirajte novac za bolesnu djecu

Župan Ivo Žinić ček je uručio Lukinoj baki Mirjani Škrinjar
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Zahvaljujem svima u ime obitelji Petrović, najviše u ime Luke. Samo mu želimo ozdravljenje. Htjela bih reći samo to da bih voljela da ne ode puno novca na njegovo liječenje, nego da ga utrošimo u njegovu mladost, školovanje – rekla je baka

Na snimanju emisije "Lijepom našom" u Glini za pomoć u liječenju dječaka Luke Petrovića prikupljeno je 18.000 kn. Osmogodišnji Luka boluje od teške bolesti, a novčanu pomoć njegovoj obitelji uručio je u glinskoj vijećnici župan Ivo Žinić.

– Želim prije svega obitelji Petrović i malom Luki da se bore i da ustraju u toj borbi te da se on izliječi. Nažalost, prije nekoliko godina izgledalo je da se izliječio, no bolest je ponovo krenula. Želim da obitelj zna da nisu sami, da smo mi uz njih – rekao je župan poželjevši Luki što bolji oporavak i povratak normalnom životu.

Centar kompetencija Sisačko-moslavačka županija Vojarna u Lađarskoj postat će znanstveno-kulturni i obrazovni centar županije

Župan Žinić ovom prilikom pozvao je sve koji mogu da svojim donacijama pomognu liječenje ovog dječaka, ali i ostale teško bolesne djece podsjetivši kako sredstva mogu donirati i županijskoj Zakladi “Viktorija” koja skrbi za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti.

Na pomoći je zahvalila Lukina baka Mirjana Škrinjar.

– Zahvaljujem svima u ime obitelji Petrović, najviše u ime Luke za kojeg smo sve to napravili. Samo mu želimo ozdravljenje. Htjela bih reći samo to da bih voljela da ne ode puno novca na njegovo liječenje, nego da ga utrošimo u njegovu mladost, školovanje – rekla je baka.

Uručenju je nazočio i glinski gradonačelnik Stjepan Kostanjević.

Gradilište središnjeg paviljona Opće bolnice u Sisku Sisak Radovi na izgradnji središnjeg paviljona Opće bolnice