Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Wings for Life

Župan Andrović na poznatoj utrci u Zadru

Utrka u Zadru
Foto: FB DINKO BAŽULIĆ

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović bit će kapetan ekipe Hrvatske zajednice županija na svjetski poznatoj utrci Wings for Life koja će se ove godine održati 5. svibnja u Zadru.

Tim povodom je u Virovitici održan zajednički trening višestrukog pobjednika Wings for Life World Run Robert Radojkovića sa svima koji vole trčanje i zdrav život.

Ovo je prvi put da će na utrci Wings for Life Hrvatska zajednica županija imati svoj tim, a župan Andrović izabran je za kapetana jer je iza njega više od deset istrčanih maratona te deseci drugih utrka.

storyeditor/2024-03-22/a_vrata_papuka_foto_kristijan_toplak.jpg Novi turistički sadržaji s ciljem unapređenja kvalitete života lokalnih zajednica "Vrata Papuka" – ulaz u potpuno novi doživljaj Park šume Jankovac U Virovitici će se graditi novi dječji vrtić. Projekt je to vrijedan 5,081.722 eura Odobreni projekti Ulaganja u šest dječjih vrtića vrijedna 149.959 € storyeditor/2024-03-15/a_dvije_skole_foto_anita_zeko.jpg VPŽ prijavila je devet projekata gradnje i rekonstrukcije škola i dvorana Dvije škole u Slatini zasjat će u novom ruhu, gradit će se i dvorana