Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Povijesni uspjeh Rukometnog kluba Sisak

Župan Ivan Celjak primio je zlatne sisačke rukometaše

storyeditor/2024-06-14/DSC_8188.JPG
Foto: SMŽ ŽUPAN je zlatne rukometaše U-13 i njihove trenere darivao dresovima i sportskom opremom

Župan Ivan Celjak primio je zlatne sisačke rukometaše U-13, koji su na nedavno završenom prvenstvu Hrvatske osvojili zlatnu medalju i naslov prvaka Hrvatske. Na turniru u Poreču ostvarili su svih sedam pobjeda, a u finalu su svladali vršnjake iz RK Zagreb. Na tom povijesnom uspjehu za sisački rukomet župan Celjak je čestitao mladim sportašima, njihovim trenerima, roditeljima, upravi RK Sisak i svima koji ih podržavaju.

– Ovo što ste vi ostvarili san je svih dječaka vaših godina u Hrvatskoj, a vi živite taj san, vi ste ga ostvarili i zaista vam čestitam na tome – zaključio je župan Celjak te sve igrače i trenere darivao dresovima i sportskom opremom.

Povijesni uspjeh za Rukometni klub Sisak ostvarili su Ivano Bešić, Tin Glavinić, Matej Kostelac, Šimun Štimac, Jakov Lončar, Natko Bartolović, Eugen Ivičinec, Teo Španović, Matej Karapandžić, Dominik Milošević, Andrej Žinić, Vid Rukljač, Grga Novak, Tin Jagatić, Filip Kovačević, Relja Rostaš, Vanja Nikolić, Leon Cvitić, Fran Bilobrk, Toni Šolić, Gabriel Klobučar, Maks Butković i Matej Sertić te treneri Josip Ražić, Dario Žarković, Perica Meničanin i Marko Lončar. U najboljoj sedmorci prvenstva su Jakov Lončar, Natko Bartolović, a trener Ražić proglašen je najboljim trenerom turnira.

– Bilo nam je lijepo na završnici. Postigli smo lijep rezultat, lijepo smo se i družili. Prvi smo u državi i bilo je napeto – rekao je kapetan RK Sisak Natko Bartolović. Njihov trener zahvalio je igračima i njihovim roditeljima, kolegama trenerima i Upravi kluba. 

storyeditor/2024-06-15/Rimski_dani_7.jpg Vinkovci su bili jedno od glavnih sjedišta Rimskog carstva na ovim prostorima Rimljani, Rimljanke, legionari i gladijatori pokazali čari antike Navijači su zdušno bodrili vatrene, ali zbog slabe igre i uvjerljivog (0:3) poraza naše reprezentacije priželjkivano je slavlje, nažalost, izostalo Trg u znaku "kockica" Brođani pratili vatrene putem velikog videozida na Korzu storyeditor/2024-06-14/androvic_panel_foto_anita_zeko.jpg Dani zdravstvenih karijera u RH Županija nizom mjera privlači i zadržava mlade liječnike