Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
DO 23. STUDENOG PRIJAVE

Županija raspisala natječaj za stipendije

Sisačko-moslavačka županija i ove će godine dodijeliti 45 novih stipendija za srednjoškolce te 25 stipendija studentima
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Sisačko-moslavačka županija i ove će godine dodijeliti 45 novih stipendija za srednjoškolce te 25 stipendija studentima.

Sisačko-moslavačka županija raspisala je natječaj za dodjelu stipendija studentima i studenticama s područja županije za akademsku godinu 2020./2021.

Ilustracija NATJEČAJ DO 30. STUDENOG Stipendije Grada Slatine za učenike i studente

Županija će dodijeliti 25 stipendija redovitim studentima i studenticama u visini od 700 kuna mjesečno. Pravo prijave na natječaj imaju redoviti studenti i studentice preddiplomske i diplomske razine stručnih i sveučilišnih studija s prebivalištem na području naše županije koji nisu korisnici neke druge stipendije ili novčane potpore u svrhu školovanja, koji su stekli najmanje 50 ECTS bodova u prethodnoj akademskoj godini, odnosno koji imaju prosjek ocjena završenog razreda srednjoškolskog obrazovanja 3,50. Natječaj je otvoren do 23. studenoga ove godine.

Županija je raspisala i natječaj za dodjelu stipendija redovitim učenicima četverogodišnjih i petogodišnjih programa obrazovanja srednjih škola s područja naše županije za školsku godinu 2020./2021. Županija će dodijeliti 45 stipendija u visini od 500 kuna mjesečno. Na ovaj natječaj ne mogu se javljati učenici trogodišnjih obrtničkih zanimanja.

ŽUPANIJSKI NATJEČAJ Stipendije za buduće medicinske sestre i liječnike

Natječaj je objavljen do 23. studenoga ove godine, a sve dodatne informacije o natječajima te popis uvjeta i potrebne dokumentacije za prijavu, kao i obrasci za prijavu mogu se pronaći na internetskoj stranici Sisačko-moslavačke županije.